Начало /   Новини и събития /   VI-та Национална изложба-конкурс за дипломни работи по ОАН 2020

VI-та Национална изложба-конкурс за дипломни работи по ОАН 2020

19.02.2020

Mеждународният съвет за паметниците на културата и забележителните места Български национален комитет (ИКОМОС-България) и Дружество „Архитектурно Наследство“ при Съюза на архитектите в България организират

Шеста национална изложба-конкурс за дипломни работи за студенти по архитектура и в магистърски програми по опазване на архитектурното наследство на тема: „Опазване на архитектурното наследство“.

Тази година, конкурсът е посветен на международния ден на паметниците на културата и забележителните места с тема: „Споделени култури, споделено наследство, споделена отговорност“.

Организаторите благодарят на:

- всички колеги (32 души), дипломирали в Международната школа на Министерството на културата - Екол дьо Шайо (Париж), Варненския свободен университет "Черноризец Храбър", Висшето строително училище "Любен Каравелов" и Университета по архитектура, строителство и геодезия за съпричасността им към опазването на културната памет. Желаем им успех в конкурса!

- САБ за предоставената материална база и съдействие за провеждането на конкурса-изложба.

- организациите и фирмите, предоставили спонсорство и награди за конкурса-изложба чрез БНК на ИКОМОС: RÖFIX, MAPEI, Knauf, Xella (Ytong), Baumit, Ardex.

Повече информация – в прикачения файл.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел